De mooiste winkels van Nederland

De mooiste winkeltjes van NederlandOp zoek naar de fijnste winkeltjes van Nederland? Gaat je hart sneller kloppen voor biologische, ecologische en natuurlijke materialen?

Voor deze blog heb ik alle stenen en online winkeltjes verzameld waar speelgoed, kleding, leesmateriaal en nog veel meer te vinden is. Winkels waar bewuste- duurzame- en/of antroposofisch geïnspireerde gezinnen hun hart bij op kunnen halen!

Hier eerst de stenen winkels die te vinden zijn in Nederland. Scroll omlaag voor de mooiste webwinkeltjes (de meeste stenen winkels hebben overigens ook een webshop).

Mis je nog een winkel of is een winkel misplaatst in deze lijst? Stuur me een berichtje via het reactie formulier onderaan deze pagina of laat een berichtje achter op Facebook of Instagram. Dank je wel 🙂

Zeeland

Middelburg
Bib's
Si-Sa-Soep

Drenthe

Havelte
De Wolster

Vries
Windekind

Limburg

Heerlen
De Lappenmanj

Maastricht
Peetjes Favorieten

Overijssel

Deventer
Speel je Wijs

Zwolle
Echt Sjaan Kleding
101 Winkels

Noord Brabant

Oss
De Horlepiep

's Hertogenbosch
Hout Doe

Uden
Repelsteeltje

De mooiste online winkels

Grote giveaway winactie!Behalve de mooie stenen winkels waarin je kan verdwalen in al het moois, zijn er natuurlijk ook een heleboel prachtige onlineshops te vinden. Hieronder zijn de winkeltjes ingedeeld in categorieën. Soms is er wat overlap in de categorieën dus schroom niet ook op de websites van andere winkels te neuzen!

Mis je hier jouw favoriete onlineshop, laat me dat dan graag weten in het reactie formulier onderaan deze pagina of via mijn Facebook of Instagram.

Geplaatst in Elke dag een mamadag en getagd met , , , , , , , , , , .

16 reacties

  1. Kreatiek “Het Boefje” al meer dan 20 jaar de leukste winkel van Gouda op het gebied van de seizoenstafel. Pakketten, patronen en materialen om de mooiste creaties te maken!
    Ieder seizoen verandert de winkel en etalage mee en je kunt er veel inspiratie op doen.

  2. Wat een mooie lijst! Dankjewel voor het noemen van Atelier Knusjes 🙂
    Kleine opmerking om je lijst up to date te houden: Kersvers in Gouda is afgelopen zaterdag voor het laatst open geweest. Ze verhuizen naar Alphen aan den Rijn en hopen ergens in september hun deuren te openen.

  3. Wat een leuke en mooie lijst! Misschien past mijn onderneming Groeiconfetti er ook tussen: cadeautjes en kaarten met confetti van groeipapier (met zaden van bloemen en kruiden). Er zitten bv. ook leuke groeicadeautjes tussen voor ‘juffendag’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *