De mooiste winkels van Nederland

De mooiste winkeltjes van NederlandOp zoek naar de fijnste winkeltjes van Nederland? Gaat je hart sneller kloppen voor biologische, ecologische en natuurlijke materialen?

Voor deze blog heb ik alle stenen en online winkeltjes verzameld waar speelgoed, kleding, leesmateriaal en nog veel meer te vinden is. Winkels waar bewuste- duurzame- en/of antroposofisch geïnspireerde gezinnen hun hart bij op kunnen halen!

Dit artikel met alle mooiste winkeltjes is wegens verhuizing van deze website nu HIER te lezen. Kom zeker langs op everydaymommyday.com!

Geplaatst in Elke dag een mamadag en getagd met , , , , , , , , , , .

16 reacties

  1. Kreatiek “Het Boefje” al meer dan 20 jaar de leukste winkel van Gouda op het gebied van de seizoenstafel. Pakketten, patronen en materialen om de mooiste creaties te maken!
    Ieder seizoen verandert de winkel en etalage mee en je kunt er veel inspiratie op doen.

  2. Wat een mooie lijst! Dankjewel voor het noemen van Atelier Knusjes 🙂
    Kleine opmerking om je lijst up to date te houden: Kersvers in Gouda is afgelopen zaterdag voor het laatst open geweest. Ze verhuizen naar Alphen aan den Rijn en hopen ergens in september hun deuren te openen.

  3. Wat een leuke en mooie lijst! Misschien past mijn onderneming Groeiconfetti er ook tussen: cadeautjes en kaarten met confetti van groeipapier (met zaden van bloemen en kruiden). Er zitten bv. ook leuke groeicadeautjes tussen voor ‘juffendag’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *