De perfecte moeder

Perfect opgeruimd huis😉 😉 Ik ben een perfecte moeder! 😉 😉

Met mijn maatje M heb ik een perfect figuur. Ik ben door mijn 3 wekelijkse trainingsschema fysiek en mentaal fit. Ik ga elke dag tot in de puntjes gestyled de deur uit. 
Mijn kinderen zijn uitstekend opgevoed, zien er keurig en schoon uit en zijn zeer beleefd.
Persoonlijk ben altijd in balans. Ik word nooit boos, schelt niet en ik ben te allen tijde vrolijk en optimistisch. Bij elk opvoedkundig dilemma heb ik meteen de beste oplossing paraat en handel consequent, liefdevol en leeftijdsadequaat.
Mijn man en ik hebben een perfect huwelijk. We zijn altijd in harmonie, hebben een spannend seksleven, staan regelmatig tot diep in de nacht te dansen in een gave club en verheugen ons elke dag weer op de belevingen van de dag.
Mijn carrière verloopt uitstekend! Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, heb grote ambities en heb prima groeikansen.
We hebben een fantastisch huis en ondanks 3 kinderen is het er altijd schoon en op orde. Bezoek mag altijd binnenvallen; koken is mijn grootste hobby en de versgebakken appeltaart staat klaar!
We hebben een nieuwe auto voor de deur staan, autopech kennen wij niet.
We leven duurzaam en zijn daardoor een voorbeeld voor onze omgeving.
Onze kinderen scoren op alles hoger dan gemiddeld…
De vakanties zijn altijd perfect…
Ik ben mega intelligent….
Wij zijn…
…

Oh wat is het fijn om de perfecte moeder te zijn!

Gelukkig is dit niet waar! Eigenlijk op geen enkel punt 🙂

Iemand die dit leest wel zo perfect? Ik zou graag willen weten hoe dat moet!
Want dit is vaak wat tegenwoordig de eis is die we aan onszelf stellen. We scheppen erover op en geven anderen, onszelf en onze kinderen het gevoel dat, als we niet aan deze standaard voldoen, we niet goed genoeg zijn.

Laten we ons maar focussen op wat we wel hebben! Zullen we in de toekomst iets minder veeleisend voor onszelf en elkaar zijn?

Liefs!

Geplaatst in Elke dag een mamadag, Opvoedvraagstukken, Ouderschap algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *