Je mist de nieuwste berichten!

VerhuisdEveryday Mommyday is verhuisd!

Mijn felicitaties aan mijn abonnees die al mee zijn gegaan naar mijn nieuwe website (mocht je deze herinneringen niet meer willen ontvangen, meld je dan hieronder gauw af).

Maar heb je nog niet mijn nieuwste blog ontvangen, dan ben je nog vergeten je aan te melden als abonnee bij everydaymommyday.com, doe dat gauw om niets te missen!

Hoe?

Ga je mee verhuizen? Dan wil ik je vragen om naar everydaymommyday.com te gaan en je daar opnieuw als abonnee aan te melden. Ik kan je niet handmatig meenemen, dat zullen jullie zelf moeten doen. Ik begon mijn blog ooit als Bientje; een veel te persoonlijke naam bleek later en al gauw ben ik overgegaan op Everyday Mommyday, een internationale naam over het dagelijkse moederschap (omdat ik uiteindelijk ook mijn blog in het Duits wil vertalen.) Alleen miste nog altijd het juiste adres voor mijn website. Maar nu is die online en compleet in een nieuw en modieuzer jasje 🙂

Ik zal nog een paar keer op dit domein een herinnering sturen, maar alle nieuwste blogs komen dus vanaf nu op mijn nieuwe domein! Zo'n verhuizing doe ik maar 1 keer, geen zorgen. Wat een hoop werk! Er missen ook nog een hele hoop artikelen, maar die zal ik in de loop van de tijd ook weer toevoegen tussen alle nieuwe blogs door.

Dank voor jullie geduld en het trouwe lezerschap!

We zien elkaar bij Everyday Mommyday

Eveline

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *