Oktober 2019

VerjaardagLieve lezer!

De herfst is alweer begonnen, het wordt alweer vroeger donker buiten en ik sta op het punt weer een jaartje ouder te worden. 1 oktober is het zover, dan mag ik niet zoals op de foto 1 kaarsje uitblazen, maar 37! En ik ben er trots op. Het leuke is namelijk dat ik me nog net zo voel als 15 jaar geleden, alleen nu gewoon gesetteld en veel zekerder van mijn zaak. Het enige andere verschil is dat de moeheid nu niet van het stappen komt, maar van de slapeloze nachten met drie kinderen 🙂 . Als ik een groepje 25 jarige studenten zie zitten, zou ik denken dat ik er nog prima tussen pas (op die ellendige 20 grijze haren en de iets minder strakke buik na dan).

Jarig zijn vind ik bijzonder, ik voel me vooral verbonden met mijn moeder omdat zij mij die dag op de wereld heeft gezet. Groots vier ik het niet vaak, maar verheug me natuurlijk nu al op de 100 knutsels van mijn jongens!

Verhuizen

Het is feest en niet alleen omdat ik jarig ben. Nee! Eindelijk is het zover. Eindelijk ga ik verhuizen van mijn blog.bientje.com domein naar everydaymommyday.com. Ik begon mijn blog ooit als Bientje; een veel te persoonlijke naam bleek later en al gauw ben ik overgegaan op Everyday Mommyday, een internationale naam over het dagelijkse moederschap (omdat ik uiteindelijk ook mijn blog in het Duits wil vertalen.) Alleen miste nog altijd de juiste website. Maar nu is die online en compleet in een nieuw en modieuzer jasje 🙂

Wat betekent dit voor jou?
We gaan dus verhuizen! Ga je mee? Dan wil ik je vragen om naar everydaymommyday.com te gaan en je daar opnieuw als abonnee aan te melden. Ik kan jullie niet handmatig meenemen, dat zullen jullie zelf moeten doen. Ik zal nog een paar keer op dit domein een herinnering sturen, maar alle nieuwste blogs komen dus vanaf nu op mijn nieuwe domein! Zo'n verhuizing doe ik maar 1 keer, geen zorgen. Wat een hoop werk! Er missen ook nog een hele hoop artikelen, maar die zal ik in de loop van de tijd ook weer toevoegen tussen alle nieuwe blogs door.

Ga je mee? Het lijkt me fantastisch alle vaste lezers daar weer opnieuw te mogen begroeten!

Liefs, Eveline

Ga verder naar dit artikel op de nieuwe site en de daarbij horende miniblogs van deze maand --> klik hier!

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *